top of page

DAGLIGDAGEN

Dagligdagen: Programs

MUSIK OG BEVÆGELSE

Dans, sang og musik fylder alle sjæle med en stor glæde, så i mit hjem fylder musikken en hel del. Der bliver hver eneste dag spillet musik, danset sammen og sunget med på tonerne til de klassiske børnesange i legerummet, til glæde for både store og små.

317071132_605882781546396_3061556946558271541_n_edited.jpg

ET EKSEMPEL PÅ DAGLIGDAGEN HER:

Døren er åben fra klokken 7.00 - 9.00  hvor der vil blive vinket farvel i døren eller vinduet og serveret morgenmad eller tage en lur alt efter behov inden vi spiser formiddagsmad sammen. 

Der er som udgangspunkt ikke to dage der er ens her hos mig - alt efter vind og vejr begiver vi os udenfor for at tage en tur i de mange lokale skove, på legepladsen, hen og hilse på dyrene ved Landbrugsskolen, leg med/hos kollegaer og andre spændende udflugter. 

Når vi er hjemme leger vi enten ude eller inde. I de kolde tider forgår legen mest inde hvor vi vil klippe og klistre, danse, synge, lave gymnastik m.m. Vi besøger også Dalumhallen med mine kollegaer hvor der er plads til "fri leg" så barnet kan udvikle sociale kompetencer. I de lidt varmere tider er vi mere udenfor, både på min aflukkede græsplæne med massere af plads til udfoldelse og leg - der er også en flise belagt terrasse med plads til scooter kørsel og leg i sandkasse.

Når klokken bliver 11.00 begynder vi at pakke sammen og lave middagsmad, så maverne er dejlig fyldte når børnene får sig en middagslur. I takt med at børnene vågner spiser vi løbende eftermiddagsmad og vågner roligt. Resten af eftermiddagen hygger vi med leg inde eller ude. 

Dagligdagen: Programs
bottom of page