IMG_0028 (2).jpg

LEDIGE PLADSER:

Jeg har i øjeblikket 2 ledige pladser. 


  • ​Ledig plads fra: 1/9-21
    ​​​

  • Næste ledige plads: 1/1-22

 

INFO OM BETALING

 

PRIS

7.700 kr. pr. måned i 12 måneder. Indbetales sidste hverdag i måneden. Pladsen er forudbetalt.

Tilskud

Odense Kommunes tilskud i 2021 er 5.391,- kr

Egenbetaling

2.409,- kr. (priserne reguleres hvert år d. 1. januar)

SØSKENDETILSKUD

Det er muligt at få søskendetilskud, hvis du/I har flere børn. Søskendetilskuddet svare til 50% af institutionstaksten på den billigste plads. Gives tilskuddet til et barn i f.eks. børnehave, reguleres prisen automatisk til det halve. Gives tilskuddet til et barn i privat pasningsordning, bliver det udbetalt sammen med det almindelige tilskud og svarer til halvdelen af den takst, du/I ville have betalt, hvis dit barn gik i institution.

UDMELDELSE

Udmeldelse skal ske fra d. 15. eller ved udgangen af måneden. Der er 2 mdr. opsigelse. Samtidig skal man være opmærksom på at pasningsaftalen skal have en varighed af mindst 3 mdr. (Fastsat af Odense Kommune)

VIGTIG INFORMATION

For at få en plads hos mig i privat pasningsordning, skal I når I bliver tilbudt en kommunal plads sige nej tak og gøre opmærksom på at I vil have barnet passet hos en privat dagplejer efter fritvalgsordningen. 
Hvis I allerede har en kommunal plads, skal I opsige pladsen og gøre opmærksom på, at I ønsker en plads hos mig til en pladsanvisning.
Skriv gerne jeres/dit barn op i god tid, eller ring og aftal et uforpligtende besøg.
Pasningsaftalen og ansøgning (ansøgning om tilskud hos Kommune) skal være aftalt senest 1 måned før(fastsat af Odense Kommune)